TRON Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Komplett vállalatirányítási rendszer Linuxon

A mai felgyorsult, számítógépek által ‘irányított‘ gazdasági életben, tevékenységi körtõl függetlenül már a néhány fõt foglalkoztató ‘kis‘ vállalatnak is szüksége lehet, hogy alkalmazkodjon a hihetetlenül gyorsan változó körülményekhez. Cégeink, termékeinken és szolgáltatásainkon keresztül több mint tíz éve segítenek az ország kisebb-nagyobb kereskedelmi, termelõ ill. szolgáltató vállalatainak, hogy a lehetõ legjobban megfeleljenek a fenti és persze sok más követelménynek.

1997. végén született az a már évek óta érlelõdõ döntés, hogy összevonjuk a cégeinkben az évek során felhalmozódott tudást és tapasztalatot, majd ezek felhasználásával tervezzünk és készítsünk egy korszerû, a kor és a szakmai követelményeknek megfelelõ vállalatirányítási rendszert. Mivel nagyvállalati körben hosszú évtizedek óta használják szerte a világban a nagy megbízhatóságú Unix rendszereket, ezért úgy döntöttünk, hogy új rendszerünket is ezen platformon valósítjuk meg.

A tervezést és a fejlesztést Linux operációs rendszer alatt végezzük, az adatok kezelését SQL adatbázis motor látja el. A TRON nagyteljesítményû vállalatirányítási rendszer, amely nagymértékben hozzájárul a vállalat, vállalkozás különbözõ területeinek munkájához és hatékonyan integrálja a keletkezett adatokat egy egységes információs rendszerben.

A rendszer bevezetését követõen javul a vállalat egyes szervezeti egységei között az információ-áramlás, ellátja a vállalat vezetõit naprakész gazdasági, pénzügyi, kereskedelmi stb. információkkal, hozzájárul a munkaerõ optimális felhasználásához. A rendszert egy olyan elképzelt vállalkozás vagy vállalkozás csoport számára terveztük, amely termékeket állít elõ vagy importál, ill. különbözõ szolgáltatásokat kínál partnereinek, saját termékeit és a vásárolt árukat egy vagy több telephelyén értékesítési, export bevételeinek egy részét valutában tartja, többnyelvû felhasználói és adatszolgáltatási kötelezettségei vannak.

A TRON IVR feladatait úgy látja el, hogy az mindenben megfelel a hatályos magyar jogszabályoknak, rendeleteknek, ahogyan az a hivatalos forgalmazói nyilatkozatban szerepel. Igaz, hogy a TRON IVR-t elsősorban Linux alatti használatra készült, de azoknak a jelenlegi és jövőbeni partnereinknek sem kell agódniuk a TRON IVR bevezetésére költött beruházásaik értékállósága miatt, akik úgy gondolják, hogy rövid idő alatt 'kinövik' a Linux nyújtotta lehetőségeket, mert a TRON IVR nem csak Linux, hanem Sun Solaris operációs rendszer alatt is használható.

Azok a társaságok, amelyek nem tartják kielégítőnek a Linux erőforrásait, bármikor áttérhetnek a Linux-os változatról a Sun Solaris változatára. A változatok közötti váltás a felhasználók szempontjából semmiféle további költséggel, vagy egyéb erőforrások bevonásával nem jár, ugyanis a különböző operációs rendszeren futó változatok teljesen megegyeznek egymással (ideális esetben a felhasználók észre sem veszik a változást).

További információ: www.tron.hu

Tags: 

Fedezz fel még több kütyüt